Compania Auchan retrage de la raft un lot de file de somon afumat contaminat cu Listeria. De asemenea, clientii care au cumparat produsul sunt rugati sa nu il consume si sa il returneze, urmand sa isi primeasca banii inapoi.

"In urma unui control intern, compania Auchan recheama articolul urmator: Pouce File de somon afumat 100g, cod EAN: 5949084000153, produs in 16.01.2019, exp 01.03.2019", anunta Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).

In urma analizelor facute, la 2 esantioane din cele 5 analizate a fost detectata Listeria monocitogenes, scrie Ziare.com.

Persoanele care au cumparat acest produse sunt rugate sa nu il mai consume si sa le returneze la magazin, unde li se va rambursa integral costul.

Cu toate acestea, nu se precizeaza ce masuri sunt luate pentru cei care deja au consumat produsul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri