Campania “Informat! Care este planul tau?” reprezinta o campanie initiata de BMF GRUP si promovata de wall-street.ro, prin care ne dorim sa atragem atentia in ceea ce priveste activitatile de zi cu zi, astfel incat o cladire sa fie mentinuta in parametrii pentru care a fost ocupata. De asemenea, dorim indrumarea si informarea utilizatorilor cladirii, pentru a sti cum sa reactioneze in caz de calamitate.

BMF GRUP a remarcat ca activitatea de educare si de constientizare a populatiei este esentiala pentru a imbunatati gradul de cunoastere si intelegere a problemelor privind siguranta, atat in randul populatiei, al proprietarilor de cladiri, cat si al autoritatilor publice.

Impreuna cu BMF GRUP, promotorul acestei campanii, vom porni intr-o calatorie inedita in culisele cladirilor si ale facility managementului, o lume prea putin cunoscuta multora, dar atat de vitala tuturor. 85% din timp il petrecem in interiorul cladirilor, asadar este primordial ca in fiecare cladire sa existe o echipa puternica de facility management, care sa fie instruita si pregatita pentru a interveni in caz de situatii de urgenta sau dezastre.

Citeste si:
Interviu cu Raed Arafat: Sunt romanii pregatiti pentru o calamitate?
Interviu cu Raed Arafat,...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Cat de sigure sunt cladirile in care traiesti 20 de ore in fiecare zi