Jandarmeria Romana sustine ca autospecialele filmate plecand din Constanta se deplaseaza catre Calarasi la un meci de fotbal si nu spre Bucuresti, asa cum s-a afirmat in unele filmari care apar in spatiul virtual.

"In ultimele ore, in spatiul virtual au aparut mai multe filmari care surprind autospeciale ale Jandarmeriei parasind localitatea Constanta, comentariul celor care au postat aceste imagini fiind ca ele vin la protestul din Bucuresti. Facem precizarea ca aceste autospeciale se deplaseaza catre Calarasi, pentru a asigura masurile de ordine publica la meciul de fotbal Dunarea Calarasi-Dinamo Bucuresti, la aceasta ora dispozitivul la stadion fiind realizat", arata institutia intr-un comunicat de presa, citat de Agerpres.

Potrivit Jandarmeriei, duminica se desfasoara in Capitala meciul de fotbal FCSB-Craiova, context in care la Bucuresti vor fi aduse dispozitive suplimentare de la Ploiesti.

"In acest sens, avand in vedere gradul de risc al meciului de fotbal ce are loc pe Arena Nationala, incepand cu ora 20,00, a fost luata masura suplimentarii dispozitivelor cu jandarmi din cadrul Gruparii Mobile Ploiesti, aceasta fiind o decizie frecventa in contextul desfasurarii unor astfel de evenimente", se arata in comunicatul institutiei.

Sursa foto: Cristina Cris / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri