Hotelul Sheraton din centrul Capitalei, Scoala Americana si Fundatia romano-americana sunt verificate, dupa ce o persoana a sunat la 112 spunand ca acestea vor fi atacate ''cu rachete'', a informat, vineri, Serviciul Roman de Informatii.

Update: In jurul orei 17:15, operatiunea de evacuare a hotelului s-a terminat, circa 200 de persoane (clienti, angajati) fiind scoase in strada, in fata hotelului, intr-un perimetru delimitat de fortele de ordine.

Fortele speciale verifica acum cele doua imobile.

Stire initiala: Potrivit sursei citate, la fata locului se afla Politia si Brigada Antitero a SRI, care deruleaza proceduri standard, inclusiv de evacuare a persoanelor din hotel si din sediul fundatiei. In hotel se aflau cateva zeci de persoane, in schimb este necunoscut numarul celor care se aflau in scoala, scrie Agerpres.

Un apel de pe o cartela preplatita a anuntat „un atac cu rachete” la Hotelul Sheraton si la Scoala Americana.

Apelantul a sunat la receptia hotelului si a vorbit despre aceasta amenintare, iar angajatii au anuntat autoritatile. Apelantul a spus ca aceste doua cladiri vor fi daramate cu rachete.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri