Pe 4 martie 1977, la ora 21:22 Romania era lovita de o tragedie; una de 7,4 grade pe scara Richter.
Cele 55 de secunde, atat cat a durat cutremurul, au produs efecte devastatoare: 1.570 de victime, 11.300 de raniti, 35.000 de cladiri demolate si zeci de mii de oameni care au pierdut totul.

Au trecut 42 de ani si Romania este la fel de putin pregatita sa faca fata unui dezastru natural. De aceea PAID Romania isi propune sa declare ziua de 4 martie ca Zi Nationala de Constientizare a Dezastrelor Naturale si sa ii educe pe romani in legatura cu necesitatea asigurarii obligatorii a locuintelor.

Campania PAID Romania, care demareaza pe 4 martie, se va derula in mai multe etape pe parcursul anului. Principalul sau scop este acela de a creste gradul de acoperire prin asigurare a fondului locativ din Romania.

In functie de tipul locuintei, asigurarea obligatorie de locuinta (polita PAD) costa 10 sau 20 de euro pe an si acopera trei riscuri - cutremure, inundatii din cauze naturale si alunecari de teren.

Polita PAD poate fi cumparata de la oricare dintre cei 18 asiguratori autorizati sa emita PAD.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.paid.ro/4martie

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri