O americanca a castigat 10.000 de dolari pentru faptul ca a citit pana la capat conditiile generale prevazute in asigurarea ei de calatorie, au anuntat joi mai multe companii mass-media americane, citate de AFP.??

Acest premiu marcheaza "importanta lecturarii contractului de asigurare de la inceput si pana la sfarsit", au subliniat reprezentantii companiei SquareMouth, un agregator de contracte de asigurare. Compania, al carei sediu se afla in orasul Saint Petersburg din statul american Florida, s-a aflat la originea acestui concurs insolit, intitulat "Merita sa citesti".

Donelan Andrews, rezidenta in Thomaston, localitate din statul Georgia, a cumparat de pe internet o asigurare de calatorie de la compania Tin Leg, o filiala detinuta de SquareMouth, inaintea unui sejur la Londra alaturi de un grup de prieteni. Dupa ce si-a primit contractul, invatatoarea americana, in varsta de 59 de ani, a citit pana la capat acel document ce avea sapte pagini.

Pe ultima pagina, ea a fost surprinsa de o fraza: "Daca ati citit pana aici, sunteti unul dintre foarte rarii clienti ai Tin Leg care au studiat toata polita de asigurare". Compania il invita apoi pe acel client foarte atent sa o contacteze, pentru a intra in posesia acestui premiu.

Donelan Andrews a fost anuntata pe 12 februarie ca a castigat concursul, la doar 23 de ore dupa lansarea acestuia. "In ultimii 16 ani, am remarcat ca numerosi turisti cumparau o asigurare de calatorie si se bazau pe principiul ca erau acoperiti daca li se intampla ceva rau, fara sa citeasca cu adevarat detaliile din contractul lor", au explicat reprezentantii companiei SquareMouth.

"Eu citesc intotdeauna notele de subsol. Stiu ca pare putin cam ciudat, dar am invatat sa citesc cu mare atentie contractele pentru a nu fi inselata", a explicat Donelan Andrews pentru cotidianul The Washington Post. Ea a precizat ca isi va folosi banii castigati in urma acestui concurs insolit achitand o vacanta pe care o va petrece cu sotul ei in Scotia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri