Doi politisti au fost prinsi in timp ce conduceau sub influenta alcoolului, in cadrul unei actiuni desfasurate de Politia Rutiera. Unul dintre ei a fost sanctionat contraventional, iar celuilalt, de la Politia Capitalei, i s-a intocmit dosar penal. In ambele cazuri vor avea loc anchete disciplinare.

Politia Capitalei anunta ca, vineri seara, politisti din cadrul Brigazii Rutiere au oprit in trafic mai multi soferi, iar doi dintre cei opriti si testati cu privire la consumul de alcool sunt politisti, conform Digi24.ro.

„Ambilor conducatori auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce, fata de unul dintre politisti s-a luat masura sanctionarii contraventionale, pe numele celui de-al doilea, care activeaza in cadrul DGPMB, fiind intocmit dosar penal”, arata sursa citata.

In cazul politistului din cadrul Sectorului 4 se va declansa o ancheta disciplinara, in cadrul careia se vor face verificari prin structura de control intern, mentioneaza Politia Capitalei.

Totodata, Politia Romana anunta ca, in cazul politistului din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice si sanctionat contraventional, se va declansa o ancheta disciplinara, in cadrul careia se vor efectua verificari, prin Directia Control Intern a Politiei Romane.

Citeste si:
RECORD in trafic intr-o zi: 379 de permise retinute si 9.516 amenzi
RECORD in trafic intr-o zi:...

Citeste materialul integral pe Digi24.ro.

Sursa foto: Dmitry Kalinovsky / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Atentie soferi: Politia scoate toate radarele pe sosele timp de 3 zile