Liviu Dragnea a declarat ca vor fi luate masuri pentru programul „Prima Casa” pentru ca creditul sa fie luat si rambursat in conditii mai avantajoase, fiind discutii despre rate fixe. El a precizat ca este avuta in vedere si inghetarea impozitelor pe proprietate pana in anul 2040, conform Hotnews.

„Vreau sa spun, dincolo de marirea punctului de pensie, am discutat despre programul Prima Casa. Vrem sa facilitam acest lucru pentru ca vrem sa creasca programul, pe de o parte pentru ca tinerii sa aiba acces la o locuinta si pe de alta parte sa sprijinim domeniul constructiilor. Discutam serios despre rate fixe si conditii mai usoare la creditele pentru Prima Casa. Vrem sa venim cu niste masuri foarte serioase care sa creeze facilitati semnificative si sa dinamizam domeniul respectiv. Procedurile sunt, doar o sa iesim cu astea. Prezentam elemente. Creditul sa fie luat in conditii mai avantajoase, sa fie rambursat in conditii mai avantajoase. Dar in acelasi timp dezvoltam si sectorul de locuinte”, a afirmat Liviu Dragnea, duminica, Romania TV.

Liderul PSD a adaugat ca au fost discutii cu Guvernul pentru ca eliminarea impozitelor la subventiile agricole.

„Am mai discutat despre inghetarea impozitelor pe proprietate pana in 2040. Sa nu mai creasca. Asta daca nu vine USR si desfiinteaza proprietatea. De asemenea foarte multi oameni se chinuie pentru dezmembrari, mosteniri. Vrem neaparat sa face lucrul acesta. Pentru subventiile in agricultura, am vorbit serios cu Guvernul si lucram in aceasta vara, pentru ca vreau sa eliminam impozitele pe subventiile agricole. Subventiile la noi sunt mai mici ca in Franta. Vrem sa le dam un impuls”, a conchis Dragnea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri