Liviu Dragnea a declarat ca vor fi luate masuri pentru programul „Prima Casa” pentru ca creditul sa fie luat si rambursat in conditii mai avantajoase, fiind discutii despre rate fixe. El a precizat ca este avuta in vedere si inghetarea impozitelor pe proprietate pana in anul 2040, conform Hotnews.

„Vreau sa spun, dincolo de marirea punctului de pensie, am discutat despre programul Prima Casa. Vrem sa facilitam acest lucru pentru ca vrem sa creasca programul, pe de o parte pentru ca tinerii sa aiba acces la o locuinta si pe de alta parte sa sprijinim domeniul constructiilor. Discutam serios despre rate fixe si conditii mai usoare la creditele pentru Prima Casa. Vrem sa venim cu niste masuri foarte serioase care sa creeze facilitati semnificative si sa dinamizam domeniul respectiv. Procedurile sunt, doar o sa iesim cu astea. Prezentam elemente. Creditul sa fie luat in conditii mai avantajoase, sa fie rambursat in conditii mai avantajoase. Dar in acelasi timp dezvoltam si sectorul de locuinte”, a afirmat Liviu Dragnea, duminica, Romania TV.

Liderul PSD a adaugat ca au fost discutii cu Guvernul pentru ca eliminarea impozitelor la subventiile agricole.

„Am mai discutat despre inghetarea impozitelor pe proprietate pana in 2040. Sa nu mai creasca. Asta daca nu vine USR si desfiinteaza proprietatea. De asemenea foarte multi oameni se chinuie pentru dezmembrari, mosteniri. Vrem neaparat sa face lucrul acesta. Pentru subventiile in agricultura, am vorbit serios cu Guvernul si lucram in aceasta vara, pentru ca vreau sa eliminam impozitele pe subventiile agricole. Subventiile la noi sunt mai mici ca in Franta. Vrem sa le dam un impuls”, a conchis Dragnea.

Citeste si:
Ca in 1984: Daea "a umflat" recoltele. CE cere rectificari
Ca in 1984: Daea "a umflat"...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Festin de felicitari pe pagina lui Dancila