Politia Rutiera instituie mai multe restrictii de circulatie, sambata, in Capitala, pentru mitingul PNL din Piata Victoriei, pentru crossul Refresh ce va avea loc in zona Piata Unirii - Piata Constitutiei, pentru Crossul Universitatii Bucuresti ce are loc pe traseul Facultatea de Drept - Cora Lujerului, dar si pentru evenimentul Simfonia Apei, ce are loc pana duminica in zona Fantanilor de la Unirii. Tot astazi are loc si marsul „Aresel - Ziua Internationala a Rezistentei Romilor”, noteaza Hotnews.ro.

Pe langa evenimentele mentionate, politistii avertizeaza ca experienta anilor anteriori cu ocazia evenimentului “Noaptea Muzeelor” a aratat faptul ca pe arterele aflate in imediata apropiere a obiectivelor culturale au fost prezenti foarte multi cetateni, fiind restrictionata temporar circulatia autovehiculelor.

Mitingul PNL:

Cu ocazia unei manifestatii organizate in Piata Victoriei, la data de 18 mai a.c., in intervalul orar 11:00 – 14:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta, in sensul restrictionarii temporare a traficului rutier sau atunci cand situatia va impune acest lucru.

Astfel, vor fi instituite urmatoarele restrictii de circulatie:

- incepand cu ora 08.00, se va restrictiona traficul rutier pe Sos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei, respectiv Sos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf pana la Piata Presei Libere (zona central - mediana, gradual, in functie de sosirea participantilor);
- se va restrictiona traficul si pe Str. Paris de la Piata Quito si pana la Piata Victoriei;
- pe Str. Arh. Ion Mincu cu exceptia riveranilor;
- breteaua care leaga Bd. Iancu de Hunedoara de Piata Victoriei;
- incepand cu ora 08.00, circulatia in Piata Victoriei va fi resistematizata, prin asigurarea traficului rutier pe doua benzi de circulatie pe sens, in fata Guvernului Romaniei, intre Bd. Aviatorilor si Bd. Lascar Catargiu;
- nu se va permite accesul in Piata Victoriei dinspre Bd. Ion Mihalache, Sos. Nicolae Titulescu, Str. Buzesti. Restrictiile rutiere vor fi in vigoare pana la ora 17:00, cel tarziu.

Rute alternative:

- Bd. Ion Mihalache – Bd. Maresal Averescu – Bd. Marasti – Piata Montreal – Sos. Bucuresti-Ploiesti;
- Bd. Aviatorilor – Bd. Beijing – Str. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogarii – Sos. Bucuresti-Ploiesti.

Cupa Refresh 5 – Cross-ul Refresh 5, in Piata Constitutiei si pe Bd. Unirii, ambele sensuri.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, intre orele 10.00-12.00, se va restrictiona traficul rutier pe Bd. Unirii, ambele sensuri, segmentul cuprins intre Splaiul Independentei si Piata Constitutiei, ambele bretele (Finante si Parchet), precum si banda I de circulatie pe Bd. Libertatii, segmentul cuprins intre bretea Finante si bretea Parchet, sensul de deplasare Calea 13 Septembrie catre Bd. Natiunile Unite.

Rute alternative:

Calea Rahovei – Bd. Regina Maria – Bd. I.C. Bratianu – Piata Unirii;
Calea 13 Septembrie – Str. Izvor – Str. Hasdeu – Spl. Independentei;

Crosul Universitatii din Bucuresti – Cora Lujerului Challenge 2019

Traseu: curtea Facultatii de Drept – Bd. Mihail Kogalniceanu – Splaiul Independentei – Sos. Cotroceni – Bd. Iuliu Maniu – Str. Lujerului – Parcare Cora Lujerului.

Pentru buna desfasurare a evenimentului se va restrictiona traficul rutier intre orele 10.00-11.30, dupa cum urmeaza:

- Bd. Mihail Kogalniceanu intre str. Vasile Parvan si Splaiul Independentei – inchidere totala (sensul de mers catre Splaiul Independentei);
- Splaiul Independentei intre Podul Operei si Podul Cotroceni – inchidere totala (sensul de mers catre Pod Cotroceni);
- Sos. Cotroceni intre Pod Cotroceni si Sos. Grozavesti – inchidere totala (sensul de mers catre Piata Leu);
- Bd. Iuliu Maniu intre Sos. Grozavesti si str. Lujerului - banda III de circulatie;
- Bd. Vasile Milea la intersectia cu Bd. Iuliu Maniu, Sos Grozavesti, Bd. Geniului la intersectia cu Bd. Iuliu Maniu, Splaiul Independentei la intersectia cu Sos Cotroceni si str. Constantin Noica – se restrictioneaza traficul rutier doar pe perioada trecerii participantilor.

Rute alternative:
- Bd. Natiunile Unite – str. Izvor – Sos. Panduri – Bd. Timisoara

“Simfonia Apei”

In zilele de 17-19 mai a.c., intre orele 20.30-22.30, se va desfasura evenimentul cultural “Simfonia Apei” in Piata Unirii – Fantani Unirii. Astfel, in zilele mentionate se va restrictiona traficul rutier pe Bd. Unirii, segmentul cuprins intre Bd. Dimitrie Cantemir si Splaiul Independentei (zona fantani).

Rute ocolitoare:

Spl. Independentei – Piata Unirii – Bd. Corneliu Coposu;
Bd. Regina Maria – Piata Unirii – Spl. Unirii;
Bd. Dimitrie Cantemir – Pasaj Unirii – Piata Universitatii.

Marsul Aresel

In ziua de 18 mai a.c., Fast Forward va organiza un mars denumit „Aresel - Ziua Internationala a Rezistentei Romilor”, desfasurat dupa urmatorul program:

- intre orele 15.00 - 16.00, adunarea participantilor in parcarea adiacenta memorialului Holocaustului din Str. Anghel Saligny;

- intre orele 16.00 - 16.30, deplasarea participantilor pe trotuar pe traseul: Splaiul Independentei – trotuarul din dreapta, sensul de avans catre Pod Izvor – traversare Pod Izvor cu respectarea tuturor regulilor de circulatie – continuare pe trotuarul din dreapta sensului de avans catre Bd Libertatii – Bd. Libertatii – Bd. Natiunile Unite – alveola Parc Izvor;

- intre orele 16.30 - 18.00, manifestare in alveola Parc Izvor.

Sursa foto: Brigada Rutiera Bucuresti

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri