Cursurile liceelor, scolilor si gradinitelor aflate pe o raza de 1-2 km, pe traseul vizitei Papei Francisc vor fi suspendate, a anuntat Gabriela Firea. Aceasta a declarat ca “s-a convenit asupra unei solutii, pentru a nu fi reprosuri”, potrivit Edupedu.ro.

Conform declaratiilor facute de primarul Capitalei, Gabriela Firea, din 30 mai si pana pe 31 mai (prima zi a vizitei Papei), cursurile de pe traseul principal vor fi suspendate in gradinite, scoli si licee. Vor fi suspendate cursurile in unitatile de invatamant pe o raza 1-2 km. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti va transmite fiecarei unitati decizia.

“In ceea ce priveste organizarea propriu-zisa pentru zilele de 30 si 31, pana pe 2 iunie in colaborare cu Inspectoratul Scolar General care a discutat cu Federatiile Cadrelor Didactice si asociatiile de parinti, s-a convenit asupra unei solutii agreate de toti cei implicati, tocmai pentru a nu fi reprosuri sau discutii, astfel incat avand in vedere restrictiile de securitate si de circulatie ca in zilele de 30 si 31 mai, cursurile din gradinite, scoli si licee, de pe traseul principal al suveranului Pontif sa fie suspendata, cat si unitatile de invatamant de pe o raza de 1,2 km adiacenta traseului oficial. Concret Inspectoratul Scolar va transmite fiecarei unitati de invatamant vizate, decizia de a se inchide cursurile.Iar in ceea ce priveste celelalte unitati de invatamant care nu sunt direct afectate de acest traseu oficial, de securitate si de organizare si de restrictii de trafic si circulatie, dar care pot fi afectate prin amploarea acestui eveniment si prin faptul ca in Bucuresti vor veni mii de pelerini, decizia de suspendare a cursurilor ramane la latitudinea membrilor consiliilor de administratie”, a declarat Gabriela Firea.

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri