Spitalului Orasenesc Faget a demarat o ancheta interna, dupa ce o pacienta nemultumita de interventia chirurgicala realizata de un medic i-a cerut doctorului inapoi banii oferiti ca mita, respectiv 100 de euro. Discutiile dintre medic, pacienta si fiica acesteia au fost filmate si au ajuns in spatiul public.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Orasenesc Faget, din judetul Timis, Maria Elena Stamurean, a declarat, joi, ca a fost demarata o ancheta interna, dupa ce in spatiul public a aparut o filmare in care o pacienta operata de un medic isi cere banii inapoi.

"A fost demarata o procedura, o ancheta interna. Au fost demarate procedurile prealabile in scopul aflarii adevarului si s-a solicitat si medicului in cauza a-si expune punctul de vedere, urmand ca comisia de cercetare disciplinara prealabila sa se intruneasca si sa analizeze toate aspectele problemei. In functie de cele verificate si confirmate, se vor lua masurile legale care se impun", a afirmat purtatorul de cuvant al Spitalului Orasesc Faget, citat de Mediafax.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Sursa video: lugojinfo.ro

Discutie medic - pacienta: "Va dau banii, dar nu mai stiu cat mi-ati dat"

Filmarea realizata de pacienta arata cum aceasta, impreuna cu fiica sa, ii solicita medicului, angajat pe Sectia de Chirurgie, sa-i restituie cei 100 de euro primiti drept mita pentru realizarea unei operatii de varice. Pacienta este vizibil nemultumita de faptul ca starea de sanatate i s-a agravat in urma interventiei. Potrivit unor surse medicale, operatia a fost efectuata in urma cu aproximativ o luna.

Citeste si:
Data afara de la ASSMB de Gabriela Firea
Data afara de la ASSMB de...

"Trebuie sa ma operez din nou la Timisoara, trebuie sa ma deschida din nou si sa ma curete si am venit la dumneavoastra cu un scop. Am venit sa ne primim banii inapoi", ii spune pacienta medicului.

"Va dau banii, dar nu mai stiu cat mi-ati dat. 100 de euro? Sa dea Dumnezeu sa fie ok pe unde va duceti, sa iasa bine, imi pare foarte rau ca s-a intamplat incidentul asta, e o complicatie. Sigur ca din cand in cand se intampla", le spune medicul celor doua femei.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »




Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ministrul Sanatatii vrea sa-i poata da afara pe cei care iau mita