Primarul general al Capitalei Gabriela Firea recunoaste ca situatia este foarte grava in Bucurestiul si se poate vorbi despre un faliment nedeclarat, iar ultima speranta este premeierul Viorica Dancila, conform realitatea.net. Reamintim faptul ca Gabriela Firea a donat milioane de euro, de-a lungul anilor, pentru catedrale, statui si evenimente festive. Ea a oferit si vouchere valorice, dar si vacante pensionarilor.

„Eu sunt preocupata in acest timp de faptul ca Primaria Capitalei are un buget mult mai mic decat cel care s-a promis si prognozat. A fost unul pe hartie. Imi pare rau ca ai mei colegi primari m-au lasat singura, anul trecut, sa ma bat cu stiti dumneavoastra cine (Liviu Dragnea - n.r.), pentru ca probabil unii s-au bucurat ca s-au taiat bani de la Primaria Capitalei, dar acum toti suntem in faliment nedeclarat. Sper ca macar de aceasta data sa fim uniti", a afirmat Firea. "Gaura" este de 1 miliard de lei.

„Am vorbit cu doamna prim-ministru. Am anuntat aceasta situatie. Ni s-a promis o intalnire saptamana viitoare cu doamna premier si domnul ministru de Finante. Situatia este grava. Daca intra Primaria Capitalei in incapacitate de plata, scade automat ratingul de tara si s-ar putea sa ajunge la Consiliul Monetar. Asta ne dorim? (...) Avem un minus de un miliard de lei. Ne trebuie urgent un miliard de lei", a precizat Gabriela Firea.

Firea a infiintat zeci de companii, ulterior instanta de judecata indicand faptul ca acestea au fost constituite ILEGAL. La aceste companii, Primarul General este acuzat ca ar fi angajat rude, prieteni, apropiati, pe salarii fabuloase.

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri