Tiffin University SUA, prezenta in Romania de peste 20 de ani, prin programe de MBA si EMBA, deschide in Bucuresti programul de licenta al primei Facultati de Administrarea Afacerilor. Cursurile vor fi sustinute exclusiv de profesori veniti de la Tiffin University, Ohio.

Sistemul educational al Tiffin University SUA este bazat pe programa americana si se axeaza pe metoda "learning by doing". "Programul Tiffin BBA reprezinta trecerea intr-un mediu de afaceri ancorat in realitate, ce se va dovedi o valoare adaugata importanta pentru orice student care face aceasta alegere", a declarat Lillian Schumacher, presedintele Tiffin University, Ohio.

Studiile vor dura patru ani, iar studentii vor lua parte la 20 de module, fiecare pe durata a trei saptamani, cu predare de luni pana vineri. Programul se axeaza pe metoda studiilor de caz si se adreseaza atat absolventilor romani de liceu cat si celor straini. Cursurile se tin in campusul amenajat intr-o cladire din zona centrala a Capitalei.

"Studentilor li se garanteaza programe de internship remunerate, la companii de top din Romania", a declarat Marius Mihailescu, Managing Partner Tiffin University Romania.

Cei care se inscriu in anul universitar 2019 - 2020 beneficiaza de o bursa in valoare de 4.000 de euro, valabila pentru fiecare din cei patru ani. In total, bursele puse la dispozitie insumeaza 700.000 de euro.

Absolventii primesc o diploma de licenta in Administrarea Afacerilor, eliberata de Tiffin University, Ohio, recunoscuta peste tot in lume.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri