Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni o prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti, valabila de la ora 10:00 si pana marti, ora 23:00.

Potrivit meteorologilor, luni vremea va fi in continuare calduroasa in orele amiezii, cand si disconfortul termic se va mentine accentuat, indicele temperatura - umezeala (ITU) urmand a atinge si depasi usor pragul critic de 80 de unitati.

Temperatura maxima in Bucuresti va fi de 32 - 33 de grade. Se va accentua gradul de instabilitate atmosferica si vor fi perioade in care se vor semnala averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, posibile vijelii si caderi de grindina, cu o probabilitate mai mare indeosebi in orele serii si in prima parte a noptii.

Marti, vremea se va mentine calduroasa in Bucuresti, iar disconfortul termic ridicat. Temperatura maxima va fi de 30 - 31 de grade.

Incepand cu orele amiezii vor fi perioade cu instabilitate atmosferica temporar accentuate, care se vor manifesta prin averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si posibile caderi de grindina.

In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, Administratia Nationala de Meteorologie va actualiza aceste mesaje prin avertizari de vreme severa imediata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri