Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare de canicula, valabila la nivelul intregii tari in zilele de 1 si 2 iulie. Pe parcursul zilei de luni, 1 iulie, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, local caniculara dupa-amiaza in Moldova, in zonele de campie din Crisana, Banat, Oltenia si Muntenia, in sud-vestul si centrul Transilvaniei si in partea continentala a Dobrogei, unde temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 34 si 37 de grade. Disconfortul termic va fi ridicat si indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge sau depasi usor pragul critic de 80 de unitati. Pe aceasta canicula sa nu uitati de animale, care trebuie sa aiba în permanenta apa proaspata, anunta animalepierdute.ro

In Capitala, vremea va deveni calduroasa, caniculara in orele amiezii, cand disconfortul termic se va accentua, iar ITU va atinge si foarte probabil va depasi usor pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 34 - 35 de grade, iar cea minima de 18 - 20 de grade, scrie Agerpres.

Marti, 2 iulie, vremea va fi caniculara si disconfortul termic accentuat in cea mai mare parte a tarii, indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati, iar in zonele de campie si podis se vor inregistra frecvent temperaturi maxime de 35 - 37 de grade.

Prognoza pentru Bucuresti arata ca, marti, vremea va fi caniculara in orele amiezii, cand disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, in timp ce temperatura maxima va fi de 36 - 37 de grade, iar cea minima va fi de 19 - 21 de grade.

ANM mentioneaza ca instabilitatea atmosferica se va accentua incepand din dupa-amiaza zilei de marti, 2 iulie, la inceput in regiunile nordice, iar miercuri si joi, si in restul teritoriului, iar vremea se va racori.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri