Aproape 500 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in a treia zi a festivalului Neversea, organizat in perioada 4 - 7 iulie pe plaja Modern din Constanta, sapte dintre acestea fiind transportate la spital, a informat duminica Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Dobrogea".

Aproape 200 dintre participantii la festival au suferit lipotimii, dureri de cap si abdominale.

"In a treia zi de festival, pompierii, paramedicii SMURD, voluntarii ISU si medicii care incadreaza punctele de prim ajutor si posturile medicale avansate au asistat 495 persoane. Dintre acestea, 7 persoane au fost transportate la spital pentru investigatii amanuntite. Din numarul total al acestora, cazurile au fost dupa cum urmeaza: 4 cazuri de febra, 74 cazuri escoriatii, 71 cazuri cefalee, 9 cazuri alergii, 31 cazuri lipotimii, 37 traumatisme, 73 dureri abdominale, 196 alte afectiuni medicale", a transmis ISU.

Conform sursei citate, in primele doua zile ale Neversea, circa 700 dintre participanti au avut nevoie de ingrijiri medicale, pentru 14 dintre acestia fiind necesara transportarea la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Peste 50.000 de persoane au participat zilnic la concertele sustinute la Neversea, cel mai mare festival de muzica de la Marea Neagra, organizat pentru al treilea an consecutiv pe plaja Modern din Constanta.

Citeste si:
Florin Secureanu, judecat pentru coruptie, a pozat ca salvator SMURD
Florin Secureanu, fostul...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Neversea 2019: 400 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale