Compania Nationala de Cai Ferate (CFR SA) informeaza ca luni, 15 iulie 2019, incep lucrarile de reparatii si consolidare la podul de cale ferata situat pe magistrala feroviara Bucuresti - Constanta, la km 4+327 (Pod Constanta), lucrarile desfasurandu-se doar in cursul noptii, in intervalul orar 22.00-05.00.

Lucrarile de reparatii si consolidare la Podul Constanta vor demara luni, 15 iulie 2019, la culeea de pe partea dreapta pe sensul de intrare in pasaj dinspre Centru spre Bucurestii Noi si vor fi executate, in etape succesive, in intervalul orar 22.00-05.00, fara inchiderea totala a circulatiei autovehiculelor pe Calea Grivitei, in permanenta fiind deschisa o banda cu latimea de minimum 2,5 m, pe sensul unde se desfasoara lucrarile.

CFR mentioneaza ca, si in etapa in care lucrarea va implica restrictii pe ambele sensuri ale liniei de tramvai, circulatia autovehiculelor se va desfasura in continuare tot pe cate o banda de circulatie, cu latimea de minimum 2,5 m, pe fiecare sens.

CFR SA precizeaza ca a analizat si a stabilit impreuna cu constructorul si autoritatile locale abilitate un program de lucrari astfel incat, in perioada executiei, sa nu intervina modificari majore de trafic in circulatia rutiera.

Sursa foto: USR Sector 1

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri