Simona Halep prezinta sambata, 20 iulie, trofeul de la Wimbledon in cadrul unui ceremonii care debuteaza la ora 17:00, la Sala Sporturilor din Constanta, orasul natal al sportivei, potrivit unui anunt publicat de Primaria Constanta.

Prima parte a evenimentului se va desfasura la bordul unui autobuz etajat pe traseul bulevardul Tomis – strada Termele Romane - bulevardul Regina Elisabeta-Piata Ovidiu.

Astfel, sambata, 20 iulie, intre orele 08:00 – 17:00, se vor lua masuri de restrictionare a accesului in parcarea din fata Salii Sporturilor din Constanta.

De asemenea, in intervalul orar 16:00 – 18:00, circulatia autovehiculelor va fi restrictionata dupa cum urmeaza:
- pe bulevardul Tomis, incepand cu zona „Capitol”, pe sensul de deplasare spre intersectia cu strada Traian ( zona „Lupoaica”) si pe strada Traian pana la intersectia cu strada Termele Romane (sensul giratoriu din acea zona);
- pe strada Traian – intrarea spre piata Ovidiu.

De la ora 17:00, in Piata Ovidiu este programat si un concert sustinut de Stefan Stiuca & The Mob, iar de la ora 17:30 Simona Halep va urca pe scena amplasata in Piata Ovidiu unde va avea parte de multe suprize, a precizat Primaria Constanta.

Citeste si:
Viorica Dancila promite refacerea Cazinoului din Constanta
Viorica Dancila promite...

Miercuri, Halep a prezentat pe Arena Nationala trofeul cucerit pe iarba londoneza.

Sursa foto: Facebook Primaria Constanta

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Simona Halep joaca meciul decisiv cu Karolina Pliskova