O candidata la Facultatea de Medicina si Farmacie a Universitatii Oradea a fost eliminata, vineri, din examen, pentru ca avea asupra ei un telefon mobil. Tanara a fost prinsa dupa ce a primit un mesaj RO-ALERT. Aceste mesaje trimise de DSU suna chiar daca telefonul este pus in modul silentios, scrie Digi24.ro.

„Am avut o candidata la Medicina care a fost eliminata din examenul scris dupa ce a fost prinsa avand asupra sa un telefon mobil. A primit un mesaj RO ALERT astfel ca a fost depistat telefonul. Li s-a explicat inainte candidatilor ca nu au voie sa intre cu telefoanele mobile si cu niciun alt tip de echipament electronic in sala, scrie si in regulamentul de admitere acest lucru”, a spus Florian Bodog, presedintele comisiei de examen si fost ministru al Sanatatii, potrivit Mediafax.

El a precizat ca absolventa de liceu se va putea inscrie, din nou, in toamna, daca vor mai ramane locuri libere.

Potrivit lui Bodog, la Medicina s-au inscris 932 de candidati pe 144 de locuri. Rezultatele la examen se vor afisa in cursul zilei de vineri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri