Alexandru Bogdan, avocatul suspectului in cazul de la Caracal, a declarat ca din casa lui Gheorghe Dinca anchetatorii au ridicat trei telefoane, precizand ca pata de sange din curtea acestuia este de natura animala. Avocatul s-a aflat duminica la Caracal, unde continua cercetarile la locuinta lui Gheorghe Dinca.

"Se ridica probe, nimic mai mult. Este o curte foarte aglomerata si este nevoie de foarte mult timp pentru ridicarea de probe. (...) Nu au fost prelevate decat niste fragmente de oase, niste fire de par, niste haine din ceea ce am observat eu, restul nu am vazut, poate mai sunt si alte probe. (...) Nu sunt alte probe in plus fata de ce a fost. Deocamdata se cauta, dar mai mult decat a fost nu s-a gasit. (...) Au fost ridicate toate telefoanele care au fost gasite aici. Sunt in custodia Politiei. (...) Sunt trei telefoane, toate ale dansului, mobil", a afirmat, duminica, avocatul, potrivit Agerpres.

El a aratat ca ramasitele prelevate au fost gasite in curtea casei. "Mai sunt si alte resturi de oase, are caini, are animale", a spus Alexandru Bogdan. Intrebat cu privire la rezultatele preliminare care arata ca oasele gasite sunt de natura umana, el a raspuns ca acest aspect se cunoaste. Potrivit acestuia, clientul sau nu a dat o explicatie referitoare la faptul ca Alexandra a folosit telefonul acestuia pentru a suna la 112. Avocatul a precizat ca suspectul nu a oferit o explicatie nici legat de faptul ca in casa sa au fost descoperiti mai multi dinti.

Totodata, Alexandru Bogdan a afirmat ca in casa suspectului nu exista urme vizibile de sange. "Exista in curtea dansului o placa pe care in mod vizibil sunt urme de sange, dar specialistii spun ca este de natura animala. Nu are nicio legatura dansul, are nutri aici, are pasari", a adaugat Alexandru Bogdan.

El a indicat ca in prezent la casa suspectului se afla si sotia acestuia, dar ca aceasta desfasoara activitati gospodaresti si nu este implicata cu nimic.

"La ora actuala se afla si sotia suspectului, dar are activitati gospodaresti, deci nu este implicata cu nimic. (...) Nu a fost niciun schimb de replici. Eu am discutat cu dansa in cursul zilei de ieri si am vrut sa vad cum a decurs relatia dumnealor in trecut. Au 42 de ani de casatorie, cu patru copii, realizati toti, la casele lor. E un om care din descrierea sotiei a fost un sot normal, care si-a indeplinit rolul de sot. In opinia sotiei dansului, in niciun caz nu putea fi banuit de asa ceva si a fost total surprinsa cand a auzit acuzatiile de care este banuit sotul", a precizat avocatul.

Alexandru Bogdan a aratat ca suspectul pledeaza nevinovat si este cooperant. "Este la fel ca si ieri, consecvent in ceea ce priveste situatia lui, adica nu a savarsit fapte. (...) Este cooperant, tot timpul raspunde la ceea ce este intrebat si in mod constant isi sustine nevinovatia. (...) Din punctul meu de vedere, este detasat", a afirmat el, precizand ca a avut o discutie in particular cu clientul sau in care acesta a spus ca este nevinovat.

Avocatul a mai sustinut ca din declaratiile clientului sau nu rezulta ca pe proprietatea sa au mai existat ale persoane si ca nu se cunoaste daca acesta ar mai avea alta locuinta. "Dansul a dat declaratie si a relevat faptul ca in perioada de marti, 23 iulie, pana cand s-a descins aici pe 26 nu a fost decat dansul in aceasta incapere", a mentionat el.

Avocatul spune ca nu stie daca Gheorghe Dinca a fost expertizat psihiatric. Potrivit acestuia, se are in vedere ca si alte persoane din familia suspectului sa fie audiate.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri