Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut, in urma cu putin timp, ambele crime, atat in cazul Alexandrei Macesanu (15 ani), cat si al Luizei Melencu (18 ani), a declarat avocatul din oficiu al barbatului. Suspectul ar fi spus insa ca fetele ar fi venit de buna voie pentru a intretine relatii sexuale.

''S-au recunoscut faptele. Este vorba despre datele care se stiau. Nu sunt alte date. (...) Este vorba despre cele doua fete. Evident ca si-a recunoscut faptele. (...) Nu exista alte crime'', a spus avocatul, potrivit Agerpres. Acesta a anuntat ca cercetarile in acest caz continua duminica intr-un alt loc.

''Mergem pe teren'', a afirmat avocatul. Intrebat ce l-a facut pe suspect sa-si recunoasca faptele, avocatul a raspuns: ''Nu stiu aceste aspecte, stiu doar ca le-a recunoscut''. Alexandra Macesanu, o fata de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judetul Olt, a disparut miercuri, dupa ce a plecat spre municipiul Caracal cu o masina "la ocazie".

Minora a sunat de trei ori la numarul de urgenta 112, spunand ca a fost sechestrata de un barbat, insa autoritatile nu au reusit sa identifice locul in care se afla. Anchetatorii au inceput perchezitia domiciliara la locuinta barbatului de 66 de ani vineri dimineata, la circa 19 ore de la apelul fetei.

Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, din comuna doljeana Diosti, a disparut la mijlocul lunii aprilie dupa ce a spus familiei ca va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat.

Digi24 scrie, de asemenea, ca deocamdata nu se stie daca autorul a anuntat si unde sunt cadavrele, pentru ca pana acum anchetatorii nu au gasit vreun corp, ci doar urme umane. Insa, imediat dupa declaratia avocatului, acesta a mers alaturi de anchetatori la o groapa de gunoi aflata la 300 de metri de casa suspectului principal.

Gestul barbatului de 66 de ani de a recunoaste cele doua crime a venit dupa ce, dimineata, legistii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, dupa primele rezultate ADN: oasele gasite in curtea lui sunt de om.

De asemenea, hainele, bijuteriile si firele de par descoperite in masina si casa suspectului sunt ale Alexandrei. Intre timp, duminica, la casa si curtea lui Gheorghe Dinca continua perchezitiile pentru a se stabili cu exactitate cum s-au produs crimele.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri