Gheorghe Dinca ar fi ars cadavrul Alexandrei Macesanu joi, 25 iulie, dupa orele 13:00 – 14:00, dupa ce ar fi ucis-o si s-ar fi intors din oras unde i-a aruncat telefonul si cartela. Procesul de ardere ar fi durat 5 – 6 ore, pana spre seara. Dupa ce ar fi ars tesuturile, Dinca ar fi pus vaselina pe oase ca sa arda mai repede, scrie G4media.ro, care citeaza surse apropiate anchetei.

Potrivit G4Media.ro, Dinca ar fi declarat anchetatorilor ca a amestecat vaselina cu pastile de carbid pentru a arde oasele in arzatorul improvizat intr-un butoi din curte. Din acest amestec de vaselina si carbid, ar fi rezultat un mediu oxiacetilenic, de natura sa dezvolte temperaturi superioare, in jur de 1000 de grade.

Tesuturile si oasele ar fi ars intrucat proveneau de la un om tanar, in plin proces de crestere. La persoanele in crestere structura osoasa este relativ aerata, de aceea permite arderea mai usoara si intr-un timp mai scurt.

Potrivit marturiei lui Dinca, coroborate cu probele gasite la fata locului, anchetatorii cred ca acesta ar fi pus lemne sub pirostriile deasupra carora a pus un butoi avand in partea de jos un grilaj, iar in partea de sus fara capac. Ar fi pus corpul fetei pe grilajul din butoi. Acolo, Dinca obisnuia sa topeasca aluminiu.

Asa ar fi obtinut o temperatura in arzator in jur de 1000 de grade Celsius. Oasele si dintii nu ar fi ars in totalitate intrucat ar fi fost nevoie de o temperatura de 1500 de grade Celsius. La fel, inelele si fragmentele de lantisor gasite in cenusa nu s-ar fi topit decat la o temperatura mai mare de 1000 de grade.

Surse oficiale din cadrul DIICOT sustin ca anchetatorii au 2 martori, doi vecini, care spun ca au vazut fum si au simtit un miros neobisnuit din curtea lui Dinca.

Mai multe informatii, aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri