Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a declarat marti, dupa investirea in functie a noului sef al Jandarmeriei Romane, generalul de brigada Constantin Florea, ca are convingerea ca noua conducere se va concentra, in primul rand, pe siguranta cetateanului si cresterea increderii romanilor in aceasta institutie, scrie Agerpres.

"Astazi l-am investit in functie pe noul sef al Jandarmeriei Romane, generalul de brigada Constantin Florea, ocazie cu care m-am intalnit cu intreaga conducere a institutiei. Astept de la inspectorul general o evaluare rapida a managementului actual al Jandarmeriei si propuneri de eficientizare a activitatii. Jandarmeria Romana este principala structura militara a MAI, iar rolul ei in asigurarea ordinii publice este de necontestat. Pornind de la aceasta perspectiva, am convingerea ca noua conducere se va concentra, in primul rand, pe ceea ce inseamna siguranta cetateanului si cresterea increderii romanilor in Jandarmerie. Astept ca toate misiunile viitoare sa aiba ca repere onoarea, responsabilitatea si respectarea intocmai a legii", a scris Fifor, pe Facebook.

Ministrul interimar al Afacerilor Interne a dispus luni incetarea imputernicirii in functie a inspectorului general al Jandarmeriei Romane, Ionut Sindile, si inlocuirea acestuia cu generalul de brigada Constantin Florea.

"Domnul general a ocupat pana astazi functia de inspector-sef al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Dolj. Are o experienta in Jandarmerie de aproape 30 de ani si este unul dintre putinii generali ai Jandarmeriei Romane", a precizat Mihai Fifor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri