Cei care merg sambata la protestul din Piata Victoriei sunt asteptati vineri seara la un eveniment organizat pentru pregatirea manifestatiei din 10 august.

Casa Activistului organizeaza un atelier de facut bannere.

Evenimentul va avea loc intre ore 19:00 si 22:00, pe Strada Educatiei 32B, unde se afla sediul Casei Activistului.

"Vino cu materiale textile, cartoane, spray-uri, vopsea textila, markere, etc. Vom pregati impreuna mesajele pe care dorim sa le transmitem pe 10 August in Piata Victoriei", transmit organizatorii.

Amintim ca sambata, 10 august, in Piata Victoriei din Bucuresti, este organizat un protest la care vor participa si multi romani din diaspora. Conform organizatorilor, sunt asteptate in jur de 250.000 de persoane.

La protest va participa si Davide Martello, celebrul pianist german care a cantat in mai multe zone de conflict ale lumii si care a sustinut, anul trecut, un moment si in Piata Victoriei din Bucuresti. El a anuntat, marti, ca si-a anulat mai multe concerte pentru a putea lua parte la manifestatia care urmeaza sa aiba loc pe 10 august.

Anul trecut, protestele din 10 august au fost inabusite violent de Jandarmeria aflata sub ordinele PSD.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri