Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), alaturi de cei ai Politiei Rutiere, anunta pentru zilele urmatoare, aplicarea unor masuri de fluidizare a traficului in zona punctului incasare a taxei de trecere a podului de la Fetesti.

In conditiile in care, din cauza aglomeratiei, pe sensul Bucuresti - Constanta se creeaza ambuteiaje, CNAIR SA va schimba sensul de circulatie pe una dintre benzile reversibile, traficul urmand a se desfasura pe patru benzi in sensul Bucuresti - Constanta si pe doua benzi in sensul Constanta - Bucuresti.

De asemenea, in cazul in care, din cauza aglomeratiei pe banda de incasare in numerar a tarifului de trecere (dotata cu bariera) pe sensul Constanta - Bucuresti se creeaza ambuteiaje, CNAIR SA va organiza un punct suplimentar de incasare, traficul urmand a fi dirijat si prin spatele cladirii Agentiei de Incasare Fetesti.

CNAIR precizeaza ca peajul (tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunare intre Fetesti si Cernavoda, situate pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta) poate fi achitat pe portalul www.erovinieta.ro si prin intermediul aplicatiei eTarife (destinata telefoanelor mobile), precum si la distribuitorii autorizati sau prin SMS, la numarul 7577.

Trecerile achitate si neutilizate pot fi folosite intr-o perioada de 12 luni de la data achitarii.

Cu exceptia peajului achitat prin intermediul SMS (canal prin care se poate achita tariful numai pentru cate o trecere), tariful poate fi achitat si pentru doua sau 20 de treceri.

In acest context, utilizatorii trebuie sa verifice datele pe care le transmit prin SMS sau care sunt inscrise pe documentul emis de catre distribuitorii autorizati ai CNAIR, in special numarul de inmatriculare al vehiculului, inainte de a certifica prin semnatura corectitudinea acestora.

Un peaj achitat dupa expirarea termenului prevazut de legislatia in vigoare (dupa ora 00:00 a zilei urmatoare trecerii) nu poate fi luat in considerare pentru trecerea in cauza.

In acelasi timp, pentru circulatia pe reteaua de drumuri nationale din Romania aflata in administrarea CNAIR este necesara achitarea rovinietei (tariful de utilizare a acestei retele).

Sursa foto: Christian Mueller / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri