KMG International va instala in reteaua de statii Rompetrol cutia de donatii „Kindtap”, un device inovator ce permite clientilor sa doneze cu ajutorul cardurilor bancare contactless sau prin telefon pentru HOSPICE Casa Sperantei. Cutiile vor fi disponibile in 24 de benzinarii incepand cu 19 august.

Lista completa a benzinariilor Rompetrol unde poate fi gasit KindTap este aici.

„In ultimii 10 ani, am dezvoltat numeroase proiecte prin care am sprijinit HOSPICE Casa Sperantei, fundatie ce contribuie activ la imbunatatirea calitatii vietii pentru pacientii adulti si copii din centrele lor. Ne dorim sa promovam responsabilitatea sociala si in randul clientilor nostri, de aceea am sprijinit dezvoltarea device-ului Kindtap si introducerea lui in benzinariile noastre, pentru a le oferi clientilor ocazia de a sprijini la randul lor activitatea desfasurata de HOSPICE si de a schimba vietile altor oameni. ” Alexey Golovin, director departament juridic si afaceri corporative al Grupului KMG International.

Kindtap (www.kindtap.ro) este o premiera in retail-ul din Romania si o alternativa inovatoare de a sprijini cauze importante precum sustinerea serviciilor oferite de HOSPICE Casa Sperantei. Proiectul-pilot va viza instalarea cutiilor de donatii in benzinarii din Bucuresti, Ilfov, Mures, Prahova, Brasov si Constanta, unde se afla cele mai frecventate statii de alimentare din reteaua Rompetrol. Clientii sunt incurajati sa doneze pentru HOSPICE Casa Sperantei prin plata sumei unice de 5 RON, pentru sustinerea serviciilor de ingrijire paliativa oferite de HOSPICE.

„HOSPICE Casa Sperantei si Rompetrol au deja o colaborare de traditie, cu impact considerabil pentru copiii si adultii care infrunta o boala incurabila, si suntem recunoscatori ca HOSPICE a fost aleasa prima cauza beneficiara a acestui proiect. Kindtap reprezinta un pionierat in Romania si suntem incantati sa avem la HOSPICE tehnologie de ultima generatie care ne ajuta sa imbunatatim viata pacientilor nostri”, a declarat Mirela Nemtanu, Director Executiv al HOSPICE Casa Sperantei.

KMG International este un investitor important in economia romaneasca, fiind in acelasi timp un cetatean corporativ responsabil. Prin programul „Impreuna pentru fiecare”, compania a implementat 101 proiecte de protectie a mediului si sanatatii in intreaga tara. Pe langa parteneriatul nostru strategic cu societatea civila, mentionam sprijinul pentru SMURD, Gala Societatii Civile, Festivalul si Concursul International George Enescu.

Detinut de compania KazMunayGas din Kazahstan, grupul KMG International desfasoara operatiuni semnificative in sectoarele de rafinare si petrochimie, retail, trading si servicii industriale pe 12 piete principale. In Romania, Grupul detine rafinaria Petromidia Navodari, cu o capacitate de rafinare de 5 milioane tone pe an, rafinaria Vega Ploiesti – cel mai vechi combinat petrochimic, lansat in 1905 – dar si o retea de distributie a carburantilor cu peste 740 puncte de vanzare, 230 statii GPL, 9.000 de statii de butelii si 3 statii de inmagazinare a GPL, 7 depozite.

Valoarea totala a investitiilor realizate de catre KMG International in Romania se ridica la 4 miliarde de dolari, in vreme ce nivelul contributiilor la bugetul de stat al Romaniei s-au ridicat la peste 16 miliarde de dolari in perioada 2007-2018.

HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania si este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii specializate gratuite de acest tip.

Organizatia are doua spitale cu servicii integrate, in Brasov si Bucuresti, echipe mobile in patru orase– Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti, sase sedii destinate oferirii de ingrijire paliativa si educatie si peste 100 de paturi pentru internare si activitati adiacente, destinate ingrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. In 2019, HOSPICE va inaugura centrul socio-medical de la Adunatii-Copaceni, primul din Romania destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere. In cei 27 de ani de existenta, HOSPICE a adus alinare si speranta pentru peste 30.000 de copii si adulti cu boli incurabile, cat si familiilor acestora.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri