Un barbat din judetul Constanta a fost lasat fara masina sa, vineri dimineata, dupa ce a fost amenintat de doi tineri cu un pistol airsoft. Autorii faptei sunt din judetul Tulcea si au fost prinsi de politisti in aproximativ o jumatate de ora.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, vineri dimineata, un barbat in varsta de 45 de ani din localitatea Mihai Viteazu a sunat la 112 spunand ca a fost amenintat cu un pistol airsoft si un obiect intepator de catre doi tineri, care i-ar fi sustras acestuia autoturismul, ulterior parasind zona.

Politistii constanteni au instituit filtre rutiere in localitatile limitrofe zonei producerii incidentului, iar in aproximativ jumatate de ora, persoanele respective au fost depistate pe DN 22, intre localitatile Oituz si Sibioara din judetul Constanta.

Tinerii au 16 ani si 19 ani si sunt din Tulcea. Ei au fost dusi la sediul politiei pentru audieri.

Cercetarile vor fi continuate de catre politisti din cadrul Serviciului Investigatii Criminale al IPJ Constanta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri