STB (fosta RATB) a starnit furie in online cu o postare de pe Facebook in care mesajul adresat posesorilor de autoturisme era ”Nu esti blocat in trafic, tu blochezi traficul”. A urmat un val de critici, iar oamenii le-au amintit celor de la STB de starea precara a parcului auto dar si de faptul ca aplicatia abia functioneaza.

Dupa postarea STB a urmat un val de critici in comentarii, oamenii amintindu-le angajatilor ca autobuzele si tramvaiele au multe probleme si nici aplicatia nu functioneaza grozav. O alta categorie de mesaje au fost cele care ironizau si care se intrebau daca STB-ul nu a devenit cumva cea mai tare pagina de umor, arata Hotnews.ro.

Iata cateva dintre comentarii

  • Imi pare rau ca trebuie sa ma suportati pe strada.
  • Ce voiam sa va intreb..... va face Firea comunicarea sau de ce e asa de ca....t?
  • Tineti orasul pe loc de 100 ani si voi si primaria
  • Iar eu care credeam ca autobuzele voastre care merg pe 2 benzi de circulatie blocau o buna parte din trafic . Multumesc STB
  • Observ cum TOTI angajatii PMB folosesc cu drag STB. Mai ales aia care folosesc 41, tramvaiul ultramodern cu aer conditionat si program de circulatie afisat pe panouri led in fiecare statie. Oh stai...
  • Sunteti de departe cea mai tare pagina de umor pe care o urmaresc pe Facebook.
  • Adica toti blocam traficul uD83DuDE01 Pai vorbiti cu duamna din Voluntari, da, duamna cu fluidizatori pe drum, sa interzica circulatia autoturismelor... STB merge bine? Nimic despre "cazanele" turcesti?
  • Sunteti idioti? Cum sa iesiti cu asemenea mesaj? Voi cred ca uitati ca lucrati FIX pentru “aia care blocheaza traficul”, adica pentru contribuabili. Cei care va fac campaniile de online ar trebui concediati urgent, la fel si cei care si-au dat acordul pentru un astfel de mesaj. Foarte tare! Urecheati-ne daca suntem prosti si va platim!
  • Aveti putina jena? Numai pentru rahatul asta ar trebui concediata echipa de PR, sincer... avand in vedere ce conditii oferiti, programul (in weekend si seara tramvaiele si autobuzele ajung cu 5 minute inainte de programul afisat in mareata aplicatie infostb), mie mi-ar fi rusine sa postez asa ceva. Dar na, masinile blocheaza traficul, intr-adevar, nu autobuzele care merg de-a-mboulea, cum zice lumea mai jos. Hai, sictir!

Sursa foto: Facebook/ STB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri