Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat miercuri ca proiectul privind realizarea Spitalului Metropolitan nu a fost abandonat, precizand ca acesta va fi construit in zona Pipera.

"Vreau sa va spun ca nu am abandonat proiectul Spitalului Metropolitan, acesta se va construi in Capitala, suntem acum in fata a doua solutii oferite de studiul de fezabilitate. In scurt timp, vom putea sa demaram si proiectul tehnic. Ne dorim sa lansam public cat mai rapid o licitatie internationala la care sa participe cei mai importanti constructori de spitale, sa vina cu experienta lor, cu expertiza lor si sa construiasca Spitalul Metropolitan din Capitala in nordul Bucurestiului, in zona Pipera. (...) In acest moment, avem cele doua solutii din studiul de fezabilitate, avem nevoie de un proiect tehnic, dar pe urma cine efectiv va construi spitalul trebuie sa rezulte dintr-o procedura transparenta, o competitie practic", a spus Firea, scrie Agerpres.

Ea a declarat ca nu poate inainta un termen de incepere a lucrarilor si nici de finalizare a acestora.

"Nu putem sa spunem ca va incepe astazi si se termina exact - care este acel termen. Noi ne-am dori sa gasim intelegere la reprezentantii ANAP (Agentia Nationala pentru Achizitii Publice) care de foarte multe ori, cel putin in cazul proiectelor noastre, nu neaparat ca ma simt eu foarte sicanata, dar am observat ca sunt foarte multe licitatii organizate de Primaria Generala, inclusiv in domeniul mobilitatii, la care pur si simplu se cer clarificari peste clarificari care nu sunt solicitate in cazul licitatiilor organizate de alte orase. (...) Din pacate, totul dureaza foarte, foarte mult. Este clar ca cineva la ANAP nu ne iubeste", a sustinut primarul general.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri