Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov verifica, in prezent, imobilele din Centrul Istoric al Capitalei, dupa cutremurul cu intensitatea de 4,5 grade pe scara Richter, care a avut loc marti la pranz.

"In urma cu scurt timp s-a produs un cutremur in zona seismica Vrancea, cu intensitatea de 4.5 grade Richter. In acest moment, nu sunt inregistrate efecte ale cutremurului si efectuam o verificare a integritatii cladirilor din zona Centrului Istoric", se arata intr-u anunt postat pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov.

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a anuntat ca in data de 3 septembrie, la ora 14:52:53(ora Romaniei), s-a produs in zona seismica Vrancea, judetul Buzau un cutremur cu magnitudinea 4.5 pe scara Richter, la adancimea de 116km.

Intensitatea cutremurului in zona epicentrala a fost de III grad(e) Mercalli.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu(5km), Intorsura Buzaului(35km), Covasna(40km), Valenii de Munte(40km), Slanic(45km)

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri