Consiliul General a adoptat, in sedinta de marti, un proiect de hotarare privind schimbarea denumirii Parcului Baneasa in Parcul Jersey City, scrie Agerpres.

In referatul de aprobare privind schimbarea denumirii, semnat de primarul general, Gabriela Firea, se aminteste de hotararea Consiliului Local Sector 1 din 28 ianuarie privind solicitarea catre CGMB de schimbare a denumirii Parcului Baneasa in Parcul Jersey City.

Conform referatului, Consiliul Local al Sectorului 1 are dreptul sa hotarasca, in conditiile legii, cu acordul CGMB, cooperarea sau asocierea cu autoritatile administratiei publice locale din tara sau din strainatate, precum si aderarea la asociatii nationale si internationale ale autoritatilor administratiei publice locale, in vederea promovarii unor interese comune.

In acest context, a fost aprobata de catre Consiliul Local al Sectorului 1 incheierea Intelegerii de cooperare intre sectorul 1 si Jersey City, New Jersey, din SUA.

"Propunerea vine ca initiativa care sa marcheze inceputul cooperarii dintre Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti si Jersey City, New Jersey din SUA, prin atribuirea denumirii orasului-partener unei locatii publice din fata Ambasadei Statelor Unite ale Americii, respectiv Parcul Jersey City, care se numeste in prezent Parcul Baneasa", se mai arata in document.

Parcul Baneasa apartine domeniului public si se afla in administrarea Consiliului Local sector 1.

Sursa foto: MabelAmber | Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri