Brigada Rutiera a Capitalei informeaza ca in acest weekend vor fi impuse mai multe restrictii de trafic, avand in vedere desfasurarea unor evenimente.

*** In zilele de vineri, sambata si duminica, intre orele 19,30 - 21,30, are loc "Simfonia Apei" in Piata Unirii - Fantani Unirii. Astfel, in zilele mentionate va fi restrictionat traficul rutier pe bd. Unirii, segmentul cuprins intre bd. Dimitrie Cantemir si Splaiul Independentei (zona fantani), scrie Agerpres.

Ca rute ocolitoare se recomanda:
- Spl. Independentei - Piata Unirii - bd. Corneliu Coposu;
- bd. Regina Maria - Piata Unirii - Spl. Unirii;
- bd. Dimitrie Cantemir - Pasaj Unirii - Piata Universitatii.

*** Sambata, in intervalul orar 8,30 - 11,00, Ministerul Afacerilor Externe va organiza "Tur Ciclist - Cupa MAE" pe traseul Parcarea Gara Baneasa - sos. Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - sos. Kiseleff (banda IV de circulatie) - Piata Victoriei - bd. Aviatorilor - Piata Charles de Gaulle - bd. Constantin Prezan - Arcul de Triumf - sos. Kiseleff (banda I de circulatie) - Piata Presei Libere - sos. Bucuresti-Ploiesti - Clubul Diplomatilor.

Deplasarea participantilor la turul ciclist se va face pe partea carosabila, pe banda I de circulatie, in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti si al Brigazii Rutiere.

*** Tot sambata, intre orele 12,00 - 20,00, Grupul de Initiativa al Crestinilor Ortodocsi din Romania va organiza o adunare publica la sediul Guvernului, in alveola din prelungirea parcului Kiseleff, delimitata de triunghiul format din bd. Kiseleff, bd. Aviatorilor si breteaua viraj stanga destinata vehiculelor STB.

*** Duminica are loc evenimentul "Triumful Muzicii", constand in concerte si spectacole de muzica clasica si proiectii pe Arcul de Triumf.

In intervalul 7,00 - 23,00, va fi restrictionat traficul pe sos. Kiseleff, segmentul cuprins intre Piata Arcului de Triumf si str. Arh. Ion Mincu, fara afectarea traficului din intersectie. Organizatorul va asigura o banda de urgenta (banda I) pentru deplasarea autospecialelor in regim de urgenta.

Totodata, arata Brigada Rutiera, va fi restrictionat traficul rutier pe strazile care converg catre zona mentionata mai sus.

Intre orele 19,15 - 21,45, traficul rutier de pe sos. Kiseleff, sensul de deplasare dinspre Piata Presei Libere catre Arcul de Triumf, va fi directionat dreapta catre bd. Alexandru Constantinescu, respectiv bd. Maresal Averescu. De asemenea, in acelasi interval orar, se va restrictiona accesul pe bd. Alexandru Constantinescu, segmentul cuprins intre bd. Marasti si Piata Arcul de Triumf, sensul catre Arcul de Triumf, respectiv bd. Maresal Averescu, sensul catre Arcul de Triumf.

Se recomanda ca rute ocolitoare:
- Piata Presei Libere - bd. Marasti - bd. Al. Averescu - bd. Ion Mihalache - Piata Victoriei;
- sos. Kiseleff - Piata Arcul de Triumf - bd. Maresal C-tin. Prezan - bd. Aviatorilor - Piata Victoriei;
- Piata Universitatii - Piata Romana - Piata Victoriei - bd. Aviatorilor - Piata Charles de Gaulle - bd. Maresal C-tin. Prezan - sos. Kiseleff.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri