Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au incercat saptamana trecuta sa-l audieze pe Mario Iorgulescu, insa medicii nu le-au permis acest lucru, scrie ziare.com.

Update ora 17:30:

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti (PTB) au dispus urmarirea penala pe numele lui Gino-Mario Iorgulescu pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Spitalul Elias, unde se afla Mario Iogulescu, a fost informat cu privire la faptul ca organele judiciare se vor deplasa, vineri, la sediul unitatii medicale in vederea efectuarii unor activitati procedurale.

Stire initiala:

Purtatorul de cuvant al institutiei, Codrut Popoiu, a declarat pentru Ziare.com ca procurorii s-au prezentat, joi, la Spitalul Elias, pentru a-l audia pe Mario Iorgulescu, insa starea sa de sanatate nu a permis.

Mai mult, Popoiu a afirmat ca procurorii au fost informati doar "pe cale verbala" ca Mario Iorgulescu a parasit Romania.

"Noi am fost informati verbal de catre spital, iar acum am solicitat si un punct de vedere in scris pentru a afla care au fost pasii mutarii sale. Saptamana trecuta s-a incercat audirea lui, dar din pacate nu am reusit sa facem acest lucru, deoarece starea sa medicala nu permitea. Nu a fost pus sub control judiciar, deoarece starea sa medicala nu a permis audierea", a spus Popoiu pentru Ziare.com.

Medicii de la Spitalul Elias anunta ca, la cererea familiei si contrar recomandarilor cadrelor medicale, Mario Iorgulescu a fost transferat pentru tratament, luni dimineata, la un spital din strainatate.

Medicii si familia lui Mario Iorgulescu au incercat, in noaptea de vineri spre sambata, sa-l transfere pe tanar de la Spitalul Elias la o clinica din Italia, transferul nereusind la acel moment.

In urma cu doua saptamani, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Elias de catre un echipaj SMURD, ca victima a unui grav accident rutier. Starea sa este, in continuare, grava. Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Soseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei catre Pod Constanta, a pierdut atunci controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot in varsta de 24 ani, care a murit pe loc.

Mario Iorgulescu avea o concentratie 1,96 g/l alcool pur in sange la prima analiza si de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tanarul consumase cocaina, au stabilit medicii de la Institutul National de Medicina Legala.

Sursa foto: Mediafax.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri