Synevo Romania se alatura campaniei Caravana cu Medici, prin care se ofera servicii medicale gratuite persoanelor din zone defavorizate. In luna octombrie vor fi vizitate patru sate din Romania, cu scopul de a diagnostica si trata afectiuni cardio-vasculare si pentru a derula actiuni de sprijin pentru sanatatea femeii.

Caravana cu Medici, o asociatie care ofera ingrijiri medicale gratuite persoanelor din zone defavorizate, va vizita in luna octombrie patru sate din Romania pentru a diagnostica si trata afectiuni cardio-vasculare si pentru a derula actiuni de sprijin pentru sanatatea femeii. Synevo Romania, liderul pietei locale de servicii de diagnostic de laborator, este unul dintre principalii sustinatori ai acestei campanii in care va suporta contravaloarea analizelor medicale efectuate si va participa cu personal propriu la recoltarea probelor de sange. Satele care vor fi vizitate in luna octombrie sunt: Banca, judetul Vaslui; Homoroade, judetul Satul Mare; Rosia Montana, judetul Alba si Varnita, judetul Vrancea.

Caravana cu Medici va realiza in intervalul 5-6 octombrie o serie de actiuni medicale in Banca, Vaslui, pentru depistarea, tratarea si preventia afectiunilor cardio-vasculare la adulti. In intervalul 11-12 octombrie vor fi organizate doua caravane in Homoroade, Satu Mare cu actiuni pentru sanatate femeii si in Rosia Montana, Alba pentru a adresa afectiuni cardio-vasculare la adulti. In intervalul 18-20 octombrie Caravana cu medici se va deplasa in Varnita, Vrancea unde va identifica si trata problemele cardio-vasculare.

Printre testele oferite gratuit de Synevo se numara: testul de Citologie cervico-vaginala Babes - Papanicolaou in mediu lichid, PSA (Antigen specific prostatic), TSH (Hormon de stimulare tiroidiana), Hemoglobina glicata (Hb A1c) sau teste de urina – sediment si de urina biochimie. Synevo suporta costul analizelor efectuate in cadrul acestor caravane si participa cu personal propriu la recoltarea probelor de sange.

„La inceputul anului ne propusesem sa realizam un total de 18 caravane. Vom depasi acest prag inca de la finalul lunii octombrie datorita sprijinului primit de la partenerii nostri din proiect. Dorim sa atragem atentia romanilor asupra pericolelor care deriva din afectiunile cardio-vasculare, precum si in urma unor boli precum cancerul la san. Vestea buna ca, in ambele cazuri se poate interveni cu succes atunci cand problemele de sanatate sunt depistate din timp”, a declarat Mihai Ranete, Presedinte Executiv Caravana cu Medici.

De la inceputul anului 2019 pana acum Caravana cu Medici a organizat 16 caravane personalizate, dedicate sanatatii femeii, copiilor si persoanelor de varsta a 3-a.

Anul trecut, Caravana cu Medici a reusit sa ajunga in 21 de sate din 12 judete, stabilind un record al editiilor. Caravanele cardio efectuate au inclus realizarea a 809 consultatii si 461 de consulturi de specialitate si au fost recoltate 881 de analize. Caravanele pentru sanatatea femeii au dus la realizarea a 385 de teste Babes-Papanicolau, 340 de ecografii de san si distribuirea a 200 de vouchere pentru mamografie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri