Terorizati de porci si sobolani. Este calvarul pe care il indura zilnic mai multi locuitori din Sectorul 2 al Capitalei din cauza unui vecin care creste 34 de porci intr-un perimetru de cateva zeci de metri patrati. Autoritatile dau vina pe vidul legislativ si spun ca nici o lege nu il impiedica pe bucurestean sa creasca porcii in mijlocul orasului.

Mai mult, inspectorii veterinari sustin ca animalele sunt crescute ”in conditii corespunzatoare de igiena”, desi sobolanii colcaie in zona, unde se afla si o gradinita.

Un raspuns trimis de Directia Sanitar Veterinara (DSV) locuitorilor din zona in urma reclamatiei acestora arata ca „persoana reclamata detine un numar de 24 de porcine adulte, clinic sanatoase, identificate si inregistrate in Baza Nationala de date si 10 porcine tineret 0-1 luna ce urmeaza a fi identificate si inregistrate, animale care se aflau in conditii corespunzatoare de igiena”. Doar ca imaginile filmate de vecini arata conditiile de igiena precara in care sunt crescute animalele.

„Efectiv am poze si am filmat cum sobolanii merg pe casa, pe acoperisul cocinii si au fost si in curtea noastra, si sunt in curtea noastra. Am gasit sobolani morti in curte. Am sobolani in canalizare. Unde mai punem ca este o zona protejata. Oare de ce este protejata? Este protejata pentru cei care vor sa creasca porci sau pentru ce anume? Nu intelegem!”, a declarat pentru G4Media.ro Constantin S., unul dintre vecinii crescatorului de porci.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri