ERATA: Primarul dat in judecata este fostul edil al comunei Cristesti, care este decedat. Comunicarea procurorilor se refera la decesul fostului edil, scrie digi24.ro.

Forma corecta este "fostul primar al comunei Cristesti a fost declarat decedat intr-o comunicare oficiala a Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani, semnata de catre prim procurorul Dorina Dragomir." Informatia gresita a fost furnizata de Parchet.

Primarul unui comune din judetul Botosani ar fi fost declarat decedat, in acte, ca sa scape de un dosar penal. Edilul era anchetat de procurori, dupa ce ar fi concediat o angajata, in mod abuziv, a scris in aceasta dimineata digifm.ro.

Desi este viu si nevatamat, primarul comunei Cristesti, Lucian Borfotina (PSD) a fost declarat decedat intr-o comunicare oficiala a Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani, semnata chiar de catre prim procurorul Dorina Dragomir.

El era cercetat penal alaturi de secretarul comunei Cristesti, Bogdan Petenchea, intr-un dosar penal pentru neglijenta in serviciu, mai multe abuzuri si falsuri. Cei doi au fost reclamati de o fosta angajata a primariei, care fusese concediata.

Sursa foto: Digifm

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri