Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au inchis, temporar, restaurantele La Cocosatu si La Gil, in urma neregulilor constatate in cadrul controalelor desfasurate miercuri, informeaza Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

"In momentul in care se remediaza problemele pot sa deschida. Asta inseamna de la o zi la maximum 6 luni. Deci nu inseamna ca o sa stea pana la sase luni pentru ca oamenii au intrat in panica si au inceput sa isi faca curat. Daca ei isi fac treaba si intr-o zi, ceea ce este putin probabil, noi le dam drumul", a declarat Paul Anghel, directorul general al Directiei Control si Supraveghere Piata din ANPC, potrivit Agerpres.

La Gil autoritatile au descoperit conditii igienico-sanitare necorespunzatoare, produse expirate si neconforme si faptul ca nu sunt respectate conditiile de temperatura. De asemenea, tot in cazul acestei unitati este vorba si despre practici comerciale inselatoare.

In cazul acestei unitati, inspectorii au aplicat o amenda de 55.000 lei.

La Cocosatu, amenda s-a ridicat la 20.000 lei si s-a dispus oprirea definitiva de la preparare si consum uman a cantitatii de 52 kilograme de produse diverse.

Sursa foto: Agerpers / Radu Tuta

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri