STB SA continua procesul de modernizare pe zona de tehnologie si upgradeaza structura de hardware aferenta sistemului automat de taxare. Acest proces este necesar pentru o mai buna adaptare la structura si volumul cererii de transport. Emiterea si reincarcarea cardurilor va intampina dificultati in zilele de 19-20 si 26-27 octombrie.

."Ca urmare a acestor lucrari de upgrade pe serverele de taxare, programate pentru zilele 19-20 si 26-27 octombrie a.c., procesul de vanzare a titlurilor de calatorie prin centrele de emitere si reincarcare carduri va intampina temporar dificultati, fiind afectate anumite functionalitati (de ex: emiterea de titluri de calatorie cu tarif redus/ gratuit, emiterea de carduri personalizate, translatari, preschimbari)", a declarat

Restul posesorilor de carduri emise de STB nu vor fi afectati.

Totodata, Corpul de Control din cadrul Societatii de Transport Bucuresti a fost instruit sa aplice o procedura de indrumare si preventie pentru calatorii afectati.

STB SA le cere scuze calatorilor pentru disconfortul creat si le multumeste pentru intelegere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri