Un mars este anuntat miercuri seara, de la ora 18.30, in centrul Bucurestiului, la patru ani de la tragedia din Colectiv, in care au murit 65 de oameni in urma incendiului devastator din club.

Manifestatia este anuntata pe Facebook de Rezistenta si Coruptia ucide, iar punctul de intalnire este Piata Unirii, la ora 18.30, scrie g4media.ro.

La 4 ani de la producerea tragediei din clubul Colectiv, fostul ministru tehnocrat al Sanatatii Vlad Voiculescu este de parere ca la nivel de societate am castigat destul de mult si ne-am si maturizat, "asa cum castiga un copil care trece prin greutati si se maturizeaza prea rapid".

In ceea ce priveste scena politica, fostul ministru tehnocrat al Sanatatii considera ca institutiile statului functioneaza mai prost: "De cine au fost conduse mai prost? De politicieni!"

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri