Ministrul propus pentru portofoliul Economiei si Energiei, Virgil Popescu, nu considera ca exista o stare de incompatibilitate daca sotia sa este administratorul unor benzinarii Petrom, in conditiile in care inclusiv sotul actualului premier, Viorica Dancila, este angajat al acestei companii, scrie Agerpres.

In cadrul audierilor de miercuri din comisiile parlamentare reunite, Popescu a fost intrebat daca nu considera ca exista o stare de incompatibilitate intre portofoliul pe care il va conduce si faptul ca sotia sa administreaza benzinarii Petrom.

"Nu vad nicio stare de incompatibilitate. In conditiile in care si sotul premierului lucreaza tot in Petrom, consider ca este o usoara rautate (sa fie intrebat acest lucru - n.r.). Nu exista niciun interes intre a administra o statie si a face politica energetica a unei tari. Eu nu cred in lucruri de genul asta si va rog sa trecem peste acest subiect", a spus Popescu.

El a mai spus ca detine actiuni OMV Petrom in valoare de 2.500 de lei, trecute in toate declaratiile sale de avere si interese, pe care le va vinde, pentru a nu mai exista discutii pe aceasta tema.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri