Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Brasov a intervenit cu utilajele proprii pentru deszapezirea mai multor tronsoane de drumuri nationale din judetele Sibiu, Brasov si Harghita, pe Transfagarasan, scrie Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al DRDP Brasov, Robert Elekes, in urma ninsorilor care au inceput sa cada, de miercuri, la ora 17,00 si pana joi dimineata, la ora 6,00, s-a intervenit cu noua utilaje si s-au raspandit 106 tone de sare pe DN 11B, DN 12, DN 12A, DN 12C, DN 13A, DN 13B, DN 13C, DN 15 in judetul Harghita. De asemenea, s-a intervenit la Predeal, in judetul Brasov.

Pe DN 7 C Transfagarasan, la Balea Lac operatiunea de deszapezire continua joi dimineata, a precizat sursa citata.

Totodata, in urma lapovitei si ninsorii cazute in noaptea de miercuri spre joi, un utilaj deszapezire a intervenit in statiunea Poiana Brasov, care a imprastiat circa 5 metri cubi de material antiderapant. Conform reprezentantilor Primariei Brasov, in oras nu a fost nevoie de interventia utilajelor de deszapezire.

Ninsori consistente in Pasul Tihuta

Racirea vremii a adus primele ninsori mai consistente in Pasul Tihuta, situat la limita dintre judetele Bistrita-Nasaud si Suceava, in zona depunandu-se un strat de zapada de 3 centimetri, potrivit informatiilor furnizate joi, AGERPRES, de catre Sistemul de Gospodarire a Apelor Bistrita-Nasaud.

A nins, de asemenea, si la baza pasului, la Straja, unde stratul de nea atinge un centimetru.

Seful Sectiei de Drumuri Nationale Bistrita, Alexandru Slavita, spune ca pe DN 17, in Tihuta, s-a intervenit, in noaptea de miercuri spre joi, cu cinci utilaje de deszapezire si 36 de tone de material antiderapant.

Temperaturile au coborat, in aceasta zona, pana la minus 3 grade Celsius.

Sursa foto: By Danny Iacob / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri