O fata in varsta de 13 ani, din Slatina, este cautata de politisti dupa ce mama ei a sesizat ca minora nu s-a mai intors miercuri de la scoala si i-a transmis, prin SMS, ca nu vine acasa, scrie Agerpres.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt, fata a plecat spre scoala miercuri dimineata, in jurul orei 7,20.

"La data de 30 octombrie a.c., in jurul orei 17,15, politistii din cadrul Politiei municipiului Slatina au fost sesizati de o femeie, de 37 de ani, din localitate, cu privire la faptul ca fiica sa, Circiumaru Iuliana Andreea, de 13 ani, in jurul orelor 07,20 a plecat catre scoala si nu a mai revenit acasa dupa terminarea cursurilor. In jurul orelor 14,05, mama minorei a purtat o comunicare prin SMS cu aceasta, minora spunand ca nu vine acasa", au anuntat reprezentantii IPJ Olt.

Persoanele care pot oferi informatii pentru gasirea minorei sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa sune la 112.

Minora disparuta are urmatoarele semnalmente: inaltime 1,65 m, greutate aproximativ 52 de kg, constitutie atletica, par saten, lung pana la nivelul umerilor, fata ovala, ochi caprui, ten deschis.

In momentul disparitiei fata purta pantaloni blue-jeans de culoare neagra, geaca din material textil de culoare albastra si incaltaminte sport de culoare portocalie. Ea avea un rucsac negru cu imprimeuri lucioase.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri