Vremea va fi deosebit de rece in Bucuresti in urmatoarele 24 de ore iar vineri seara creste probabilitatea de lapovita si ninsoare, potrivit prognozei pentru Bucuresti actualizata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Vantul va avea intensificari, mai ales pe parcursul zilei, cand rafalele vor atinge 45...55 km/h, amplificand senzatia de rece, potrivit Agerpres, care citeaza ANM. Temperatura maxima va fi in jur de 2 grade, iar cea minima de -1...1 grad.

La nivelul intregii tari este in vigoare o informare meteo potrivit careia vremea se va raci si se vor semnala precipitatii in special in partea de sud a tarii.

Sursa foto: Creative Lab / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri