Doua autovehicule care circulau pe Aleea Compozitorilor din Capitala au cazut intr-un sant sapat in carosabil, parte a unei lucrari de termoficare RADET, informeaza Brigada Rutiera, care mentioneaza ca unul dintre soferi a fost ranit usor in urma acestui accident.

"In jurul orei 21,30, doua autovehicule care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre bd. 1 Mai, in momentul in care au ajuns in dreptul imobilului cu nr. 13 au cazut intr-un sant sapat in carosabil, parte a unei lucrari de termoficare RADET. Din eveniment a rezultat ranirea usoara a unuia dintre conducatorii auto. Se efectueaza cercetari pentru stabilirea cauzelor si imprejurarilor evenimentului rutier, cat si pentru stabilirea modului de semnalizare a lucrarii respective", se mentioneaza intr-un comunicat de presa al politiei, citat de Agerpres.

Consilierul municipal PNL Ciprian Ciucu a postat pe Facebook imagini de la locul accidentului, precizand ca una dintre masini a cazut in totalitate in groapa, iar cealalta partial.

"Am venit pe Aleea Compozitorilor sa vad ce s-a intamplat. Politia este deja la fata locului. Este vorba despre lucrari RADET prost semnalizate. Doua masini au cazut in groapa una dupa cealalta la interval de doua minute. (...) Primul sofer era deja cazut, cel de-al doilea nu a vazut nimic. Cel care cazuse primul nu iesise inca din masina", a scris el.

Conform lui Ciucu, primul sofer cazut in groapa ar fi fost dus cu salvarea la spital, deoarece acuza dureri de spate.

Sursa foto: Ciprian Ciucu / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri