Valabilitatea acordului pentru realizarea lucrarilor de catre RADET in Aleea Compozitorilor din Capitala, unde doua masini au cazut intr-un sant, era depasita, a precizat luni Brigada Rutiera.

"In urma verificarilor, s-a constatat faptul ca, in data de 20 noiembrie, RADET a primit acord de interventie din partea Brigazii Rutiere, valabil 48 de ore, in vederea realizarii lucrarilor din Aleea Compozitorilor. De asemenea, s-a stabilit faptul ca la data producerii evenimentului rutier valabilitatea acordului era depasita, urmand a fi dispuse masurile legale", spun oficiali ai Brigazii Rutiere, potrivit Agerpres.

In prezent se efectueaza cercetari pentru stabilirea situatiei de fapt, respectiv daca obstacolul a fost semnalizat corespunzator ori in caz contrar care sunt motivele nesemnalizarii sau ale eventualelor deficiente.

Directorul general al companiei Termoenergetica, Alexandru Burghiu, a declarat luni, pentru AGERPRES, ca a fost depusa o plangere penala impotriva a doi barbati care ar fi aruncat indicatoarele ce semnalizau groapa facuta pe un santier al RADET si in care au cazut doua autoturisme.

Duminica seara, doua autovehicule care circulau pe Aleea Compozitorilor din Capitala au cazut intr-un sant sapat in carosabil, parte a unei lucrari de termoficare, unul dintre soferi fiind ranit usor, a informat Brigada Rutiera.

Citeste si:
Rabla 2020 vine si cu vouchere pentru motociclete si masini GPL/GNC
Rabla 2020 vine si cu...

Sursa foto: Ciprian Ciucu / Facebook

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Impozitul auto va crește în 2021
Setari Cookie-uri