3 Decembrie 2019

Compania de termoficare a Gabrielei Firea cumpara 3 SUV-uri de 27.000 de euro bucata



Compania Municipala Energetica, infiintata la propunerea primarului Gabriela Firea pentru a se ocupa de sistemul de termoficare, a achizitionat 3 SUV-uri cu pilot automat, scaune si volan incalzite, incarcare telefon wireless, volan si schimbator de viteze imbracate in piele, potrivit unui anunt de atribuire publicat in sistemul electronic de achizitii publice, scrie Hotnews.ro.

Pentru cele trei masini compania plateste 380.000 RON firmei BRODMI SRL, contractul fiind incheiat pe 29 octombrie 2019. Achizitia de masini se face in conditiile in care sistemul de termoficare din oras este in colaps si in fiecare saptamana sute de cladiri raman fara apa calda si caldura din cauza avariilor.

Compania Municipala Energetica a fost infiintata in iunie 2017 pentru a se ocupa de sistemul de termoficare, insa dupa ce hotararea de infiintare a acesteia a fost anulata in instanta, Consiliul General a hotarat la inceputul acestui an infiintarea a doua noi companii, Termoenergetica Bucuresti si Energetica Servicii Bucuresti. Cele doua companii se vor forma in urma reorganizarii si divizarii Companiei Municipale Energetica, urmand ca la final aceasta sa fie dizolvata, au hotarat consilierii. Noile Companii au fost deja infiintate, iar de la 1 decembrie Termoenergetica a preluat activitatea RADET, insa Compania Municipala Energetica continua sa functioneze si sa faca achizitii.

Citeste materialul integral pe Hotnews.ro.



Citeste si