Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat joi ca persoanele care tergiverseaza desecretizarea convorbirilor purtate de jandarmi la evenimentele din data de 10 august 2018 isi risca propria cariera.

Vela a spus intr-o conferinta de presa ca raportul privind evenimentele din 10 august a fost desecretizat in totalitate si pus la dispozitia procurorilor.

"Am facut un pas in plus pentru clarificarea evenimentelor de la 10 august si am dispus si luarea masurilor pentru desecretizarea convorbirilor purtate de jandarmi prin intermediul statiilor de emisie-receptie in cele doua zile - 10 si 11 august", a aratat ministrul.

El a precizat ca, dupa desecretizare, aceste convorbiri vor putea fi puse la dispozitia procurorilor si vor contribui major la lamurirea situatiei.

"Se va putea stabili concret cine si ce ordine a dat si cum au fost puse acestea in aplicare. Pe scurt, se va stabili daca au fost comise abuzuri impotriva protestatarilor si cine a comis aceste abuzuri. Ma asteptam ca aceste convorbiri sa fie deja la dosar, dar unii au impresia ca se pot juca. Nu ma joc si nu accept sa tergiversam cu nicio secunda lamurirea situatiei din 10 august. Cine isi permite sa tergiverseze isi risca propria cariera", a mai spus Vela.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri