O explozie puternica a avut loc luni dupa-amiaza la o fosta statie PECO din cartierul Tiglina 3, din Galati. Cel putin patru masini au fost avariate, dintre care una se afla in miscare, iar doua persoane au suferit atacuri de panica, informeaza Digi24.ro.

Purtatorul de cuvant al ISU Galati, Eugen Chirita, a declarat ca deflagratia s-a produs la recipientele de depozitare ale fostei statii PECO, aflate sub trotuar, si care au mai ramas cu combustibil, desi statia fusese desfiintata in urma cu mai multi ani.

In urma exploziei, patru masini au fost avariate, dintre care una aflata in trafic.

Doua persoane au primit asistenta medicala pentru atacuri de panica.

Suflul exploziei a spart mai multe geamuri de la un hotel aflat in apropiere.

Sursa foto: Digi24.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri