Pompierii intervin pentru a stinge un incendiu produs la un depozit de pe Soseaua Fundeni din Capitala. Depozitul are o suprafata de aproximativ 400 mp, iar in zona sunt degajari mari de fum, potrivit ISU Bucuresti-Ilfov.

In interiorul depozitului sunt autoturisme, suprafata afectata fiind de 500 metri patrati, precizeaza sursa citata.

ISU mai anunta ca posibilitatea de alimentare cu apa din reteaua de hidranti este redusa. Drept urmare, vor fi trimise si motopompe si este posibil ca alimentarea sa fie facuta si din lac.

Potrivit ISU Bucuresti-Ilfov, exista posibilitatea ca flacarile sa se extinda, deoarece in exteriorul halei sunt si alte spatii de depozitare.

La interventie au fost mobilizate 12 autospeciale de stingere, Detasamentul Special de Salvatori, 2 echipaje SMURD si unul de descarcerare.

Sunt degajari mari de fum toxic in zona.

S-a trimis mesaj RO-Alert

Locuitorii au fost avertizati printr-un mesaj RO-Alert transmis in jurul orei 23:00 ca este vorba de un incendiu major si ca ar fi bine sa ocoleasca zoina si sa elibereze caile de comunicatii. „Daca sunteti in apropiere, luati masuri de adapostire si autoprotectie”, se spune in mesaj.

FOTO: ISU Bucuresti-Ilfov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri