Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de ploi in toata tara si intensificari ale vantului, valabila de duminica, ora 20:00, pana marti, la ora 20:00. La munte se anunta nisoari si viscol, potrivit Agerpres.

Potrivit meteorologilor, in intervalul mentionat va ploua temporar in cea mai mare parte a tarii. Ploile vor fi mai frecvente in vest, nord-vest si centru unde local, indeosebi in zonele de deal, se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi 20...30 l/mp.

Din noaptea de luni spre marti (23/24 decembrie) in Maramures si Transilvania si trecator in nordul Moldovei si Dealurile Crisanei se vor semnala si precipitatii mixte.

Vantul va avea intensificari locale si temporare in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari (in general de 55...60 km/h) in regiunile sud-vestice si pe spatii mai restranse in centrul teritoriului, iar in noaptea de duminica spre luni cu precadere pe litoral si in bazinul vestic al Marii Negre.

In zonele montane, treptat, incepand din seara de luni, 23 decembrie, vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada, mai consistent in Muntii Banatului si vestul Carpatilor Meridionali. In special pe creste, vor fi rafale ale vantului de peste 80...90 km/h, ninsoarea va fi viscolita, iar temporar vizibilitatea va fi redusa.

Vreama in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza speciala pentru Capitala, anuntand temperaturi mai mari decat cele normale, de duminica pana marti. Marti dimineata se anunta o minima termica de 3 - 4 grade.

Potrivit ANM, valorile de temperatura se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru ultima decada a lunii decembrie, cu precadere la inceputul intervalului.

Astfel, minima noptii de duminica spre luni va fi de 9…10 grade, iar maxima de luni va urca la 13…14 grade. Marti dimineata se va inregistra o minima termica de 3…4 grade, iar in orele amiezii temperatura maxima va fi de 10…11 grade.

In noaptea de duminica spre luni si la inceputul zilei de luni cerul va fi noros, temporar va ploua si se vor cumula 4…8 l/mp. Ulterior, probabilitatea de ploaie va fi redusa si vor fi si intervale cu cer variabil. Vantul va sufla slab si moderat, temporar cu usoare intensificari cu viteze de 30…40 km/h.

Sursa foto: Brian A Jackson / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri